U bent hier

Verwarmingsinstallaties | 7de jaar BSO

 

 

 

 

 

 

 

 

IETS VOOR MIJ?

Schrikken techniek en praktijk jou niet af? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wil je mee werken aan wooncomfort? Zegt het jou iets om verwarmingsinstallaties te installeren? Wil je graag je diploma secundair onderwijs behalen? Dan is Verwarmingsinstallaties de studierichting waar jij naar op zoek bent. Je leert meer over brandertechnologie, elektriciteit, regeltechnieken, installatietechnieken en alternatieve “groene” verwarmingsmethoden. Je leert onder andere een tekening van een verwarmingsinstallatie lezen en toelichten, de regelapparatuur monteren en aansluiten en storingen opsporen, rapporteren en herstellen. Tijdens je stage maak je kennis met een echte werksituatie. Je maakt ook een geïntegreerde proef (GIP), die uit een schriftelijk gedeelte en een praktische realisatie bestaat.

WAT KAN IK?

Je bent iemand die verantwoordelijk, ordelijk en ICT-vaardig is met een passie voor verwarming en sanitair. Je hebt belangstelling voor de algemeen vormende vakken en bedrijfsbeheer.

EN HIERNA?

Je hebt de mogelijkheid om bijvoorbeeld Se-N-Se Industriële Koeltechnieken verder te studeren. Je kan natuurlijk, als bekwaam vakman, tewerkgesteld worden als installateur van verwarmings- en airconditioningsystemen, koeltechnicus, brandertechnicus… Op de arbeidsmarkt ziet men een “allround” vakman graag komen.