U bent hier

Industriële elektriciteit | 7de jaar BSO

IETS VOOR MIJ?

Werk je graag met elektriciteit? Wil je je specialiseren in onder andere onderhoud en montage van liften, deuren…? Wil je graag je diploma secundair onderwijs behalen? Dan is Industriële elektriciteit echt iets voor jou! Je specialiseert je in het onderhoud en de montage van zowel liften, deuren en roltrappen als van energiedistributie en aandrijf- en hoogspanningstechniek. In de praktijk oefen je de kennis van sturings- en automatiseringstechnieken. Op je stage maak je kennis met een echte werksituatie. Ook maak je een geïntegreerde proef (GIP), die bestaat uit een schriftelijk gedeelte en een praktische realisatie.

WAT KAN IK?

Je bent handvaardig, verantwoordelijk, je kan probleemoplossend denken en nauwkeurig werken. Je hebt een grote belangstelling voor elektriciteit en je werkt graag met je handen. Je toont ook interesse voor de algemeen vormende vakken en bedrijfsbeheer.

EN HIERNA?

Je kan een extra specialisatiejaar (bv. Se-n-Se Industriële elektronicatechnieken) volgen. Als gekwalificeerd vakman kan je uiteraard het beroepsleven instappen en tewerkgesteld worden als zelfstandig elektricien, technicus voor onderhouds- en herstellingswerken, installatiemonteur, bedradingsmonteur…