U bent hier

  • Bijzondere cursisten

 

LEVENSLANG LEREN
De oudste cursist van dit schooljaar is Ward Lapeysen, 78 jaar en nog steeds met veel passie voor het leren. Na enkele semesters Spaans, een paar modules fotografie, een module videobewerking via After Effects, volgde hij digitale beeldverwerking via Lightroom en de module Fotografie voor gevorderen. Aan uitdagingen alvast geen gebrek! Hopelijk vind Ward ook zijn gading in het nieuwe aanbod voor volgend schooljaar!

Het volledige artikel dat in de pers verscheen, lees je hier.

  • Heet van de naald

 

PETITIE RED ZIJ-INSTROOM LEERKRACHTEN

Vele directeuren van het volwassenen onderwijs gaan niet akkoord met de geplande bijsturingen van het volwassenenonderwijs, die bekend werden gemaakt onder de vorm van 4 conceptnota's. Bijv. een bewezen kwaliteitsvolle lerarenopleiding afschaffen binnen het volwassenenonderwijs voor de zij-instromers in een periode van besparingen en een dreiging aan lerarentekort? Dat vinden wij onverstandig... 

Steun je het volwassenenonderwijs en onze actie? Deel ons initiatief en breng je stem uit via onze petitie.

Volg onze acties op Facebook of via Twitter (@10000leraren)

Hier lees je alvast een deel van wat er in de media over onze actie verscheen:

  • Volg ons ...

 

FACEBOOK @CVO TSM

Volg het wel en wee van onze cursisten, hun creaties en het centrum op Facebook. Vind je het leuk wat je ziet? Vergeet ons dan niet te 'liken' en volg zo het reilen en zeilen op ons centrum. Je vindt een rechtstreekse link naar onze Facebookpagina hier.